Porkkanat airfryer valmistuvat nopeasti ja niistä tulee ihanan rapeita ulkoa ja pehmeitä sisältä. Tämä helppo ja terveellinen lisuke sopii täydellisesti arkeen tai juhla-aterian kylkeen.
Porkkanat airfryer on erinomainen valinta, sillä airfryer nopeuttaa kypsennystä ja antaa porkkanoille herkullisen paahtuneen maun pienemmällä öljymäärällä. Tämä laite tekee kypsennyksestä myös siistiä ja helppoa, ilman ylimääräisiä pannuja tai uuneja. Airfryerissa valmistetut porkkanat säilyttävät myös ravinteensa ja väriensä kirkkauden.
Valmistele porkkanat
Kuori porkkanat ja leikkaa ne sopivan kokoisiksi paloiksi tai ohuiksi tikuiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella oliiviöljyä.
Esilämmitä airfryer
Lämmitä airfryer 200 asteeseen. Tämä nopeuttaa kypsennystä ja varmistaa tasaisen paistopinnan porkkanoille.
Laita porkkanat airfryeriin
Aseta maustetut porkkanat airfryerin koriin. Varmista, etteivät palat ole päällekkäin, jotta ne paistuvat tasaisesti.
Paista porkkanoita
Kypsennä porkkanoita airfryerissa 10–12 minuuttia, ravistaen koria puolessa välissä. Porkkanat ovat valmiita, kun ne ovat kullanruskeita ja hieman rapeita reunoilta mutta pehmeitä sisältä.
Porkkanat airfryer kannattaa maustaa esimerkiksi valkosipulijauheella, paprikajauheella tai timjamilla, jotka korostavat porkkanoiden makeutta. Voit myös kokeilla lisätä hieman hunajaa tai balsamicoa, jotta saat makean ja paahteisen lopputuloksen. Ravistamalla koria kypsennyksen aikana varmistat, että kaikki porkkanat kypsyvät tasaisesti.
Porkkanat ovat helppo ja terveellinen lisuke, mutta oletko jo kokeillut Kyljykset airfryer? Kokeile myös mehevää Ankan koipi airfryer tai kevyttä Kalafileet airfryer. Lisää reseptejä löydät airfryer reseptit.